>

Εξετάσεις Έγχρωμων ζωνών Ταεκβοντό

Με εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Ταεκβοντό, έκλεισε η αθλητική σεζόν για τον Α.Σ. ΩΡΙΩΝ, την Κυριακή 9/6/19. Οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο σε τεχνικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο. 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Μανούσου Ευγενία χαιρέτησε τους αθλητές, τους φίλους και τα μέλη που παραβρέθηκαν και έκανε μια σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες και τις δράσεις που θα ακολουθήσουν την ερχόμενη χρονιά. 
Οι Προπονητές μας, Τσουράπη Βαρβάρα και Τσουράπης Βασίλης, έκαναν την απονομή του 2ου Dan στον αθλητή Γουναρόπουλο Στέλιο ο οποίος πέρασε με επιτυχία στις εξετάσεις Μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό τον περασμένο Γενάρη και τον συνεχάρησαν για την εξέλιξη του καθώς και την αφοσίωση στο Σύλλογο και το άθλημα του Ταεκβοντό. 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τη Δασκάλα Ελένη Κετσετσίδου που παρευρέθηκε, καθώς ιδιαίτερη τιμή ήταν η παρουσία του Μιχάλη Τασούλα και της Σοφίας Πλαρινού από την Ένωση Γονεών Ηλιούπολης.
Κλείνοντας, οι αθλητές μας πέρασαν ένα δυνατό μήνυμα με σύνθημα "αυτοάμυνα είναι η πρόληψη" σχετικά με την οδική ασφάλεια και τη βιώσιμη αστική κινητικότητα. Ένα πρόβλημα το οποίο αφορά όλους αλλά με τη δέσμευση για τήρηση των κανόνων δεν είναι άλυτο. 
Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν κανονικά μέχρι τέλος Ιουνίου.
logo_orion_site.png
© 2019,Αθλητικός Σύλλογος Ωρίων

Επικοινωνία

 Γαβριηλίδου 16 , Τ.Κ. 16346
2109941448 - 6944525761
 [email protected]
@athletic_club_orion

Η σελίδα μας στο Facebook

Search

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.